TOUCH: D-ploeg knokt en kan de bordjes uiteindelijk gelijk houden

In onze rubriek Touch zoomen we geregeld in op de prestaties van onze ploegen. Onlangs speelde onze D-ploeg thuis, met een gelijkspel tegen de E-ploeg van Gierle. 

De opstelling van de thuisploeg bestond uit: Bart Peeters (E0), Benten Desormeaux (D0), Ticho De Winter (C4) en Siebe De winter (C6). De E0 die ervoor zorgde dat we niet met 3 moesten spelen won jammer genoeg geen matchen, maar kon wel erg goed meespelen met het hoger niveau. Ook Benten speelde op een hoog niveau. Hij wist echter maar 1 match te winnen maar meer zat er zeker in!

Dan hebben we nog de broers De Winter. Siebe wist vrijdag 1 match meer te winnen dan Ticho. Hij won al zijn matchen tegen D0,C6,C6,C4. De match tegen de C4 was voor iedereen een erg moeilijke match. De goed verdedigende speler wist van Ticho te winnen in een nipte belle waarvan de laatste set met 9-11. Bij Siebe was het ook een belle, maar dan in het voordeel van de jongere De Winter. Al bij al heeft Berlaar dus sterk gespeeld met een eindstand van 8-8.

Forums: