Philippe Mans en Wim Van Beek sluiten aan bij Dylan Berlaar

De clubwerking staat momenteel even helemaal op pauze. Maar achter de schermen wordt het volgende seizoen al volop voorbereid, ook wat betreft de invulling van de ploegen. Philippe Mans (38) zal onze club vervoegen. Ook Wim Van Beek (29) komt de rangen versterken. 

Duffelaar Philippe Mans is al jaren een vaste waarde in het Antwerpse tafeltennis. Als jonge gast kwam hij in ons lokaal al wel eens trainen, maar de clubkleuren van TTK Dylan Berlaar droeg hij nog nooit. Daar komt in het seizoen 2020-2021 verandering in. "Ik ben heel blij dat ik voor Berlaar kan uitkomen. Voor mij heeft de doorslag gegeven dat Berlaar een gemoedelijke familieclub is. Ik speel ook graag in jullie lokaal."

Mans was meer dan tien jaar lang B0-speler. Hij was twee jaar out na een blessure en kreeg daardoor een B6-klassement. Het afgelopen seizoen maakte hij zijn comeback bij Sokah Hoboken, waar hij zijn blessureleed achter zich kon laten. "Ik vermoed dat ik B2 geklasseerd zal worden. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen en hoop dat ik nog een stapje hoger kan zetten. Ik zou graag opnieuw B0 worden in Berlaar. Ik ben gemotiveerd om mijn oude niveau weer te halen."

Voor de B-ploeg komt Wim Van Beek over van Tecemo. De 29-jarige Mortselnaar speelde het voorbije seizoen sterk in Landelijke en kan bij Berlaar nu proeven van Tweede Nationale. "Ik daag mezelf graag uit en zou graag ontdekken waar mijn grenzen liggen op tafeltennisgebied. Berlaar was dan voor mij de ideale club, omdat de clubsfeer er het dichtste ligt bij wat ik belangrijk vind. Te hoge verwachtingen leg ik mezelf niet op: het is mijn eerste seizoen in Tweede Nationale. Ik zal dus blij zijn als ik elke week mijn match kan meepikken."

Forums: