Ploegen in nationale volledig: Yves Maes komt naar Berlaar

TTK Dylan Berlaar heeft een laatste versterking voor de ploegen in Nationale beet. Yves Maes (B2) vervoegt onze club en zal aantreden in onze ploegen in Eerste en Tweede Nationale. 

Yves speelde vorig seizoen al in Eerste Nationale bij Geelse. Hij kon er een klassementsstijging afdwingen van B4 naar B2. "Ik heb voor Berlaar gekozen omdat het een club is bij mij in de buurt met een jarenlange traditie in nationale afdelingen", zegt de 36-jarige Gelenaar.

"Ik zou graag willen proberen om nog enkele jaren een degelijke speler op het niveau Eerste Nationale te zijn. Om dat te kunnen bereiken heb ik voldoende training nodig. De spelers van A- en B-ploeg hebben een gezonde ambitie en met die mentaliteit hoop ik mijn doel te kunnen waarmaken." 

"Wat mijn sterkste punt als speler is? Dan denk ik aan mijn service met goeie eerste bal en ook mijn rotatiegevoel. Ik kijk alleszins enorm uit naar volgend seizoen."

Eerder bevestigden Philippe Mans (B2) en Wim Van Beek (B6) ook al hun komst naar Dylan Berlaar. Craig Bryant (B0) verlaat onze club: de Brit zette zijn actieve carrière stop en focust zich op zijn werk als coach. 

Forums: