PPK Takeaway: dank voor uw massale bestellingen (en zo verloopt de afhaling)

Onze Ping Pong Kermis Takeaway van zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus is een groot succes. Lees hier meer over hoe de afhaalmomenten op zaterdag en zondag zullen verlopen. Lees meer

Eerst dit: een vaste waarde als Ping Pong Kermis vervangen door een takeaway-versie is niet evident. Alle draaiboeken konden in de prullenmand, deze zomer moest van nul een nieuw concept worden opgebouwd, waarbij veiligheid een prioriteit was. Of dit zou aanslaan, was heel onduidelijk. Maar toch vond het bestuur het de moeite om het er op te wagen: in onzekere tijden als deze is elke euro extra voor onze vereniging mooi meegenomen. En we zouden onze mooie Ping Pong Kermis-traditie toch niet onderbreken voor iets als dat stomme coronavirus? 

In de laatste weken zijn we overdonderd door jullie massale bestellingen. Keer op keer werden onze doelstellingen ruim overtroffen. Kort samengevat: er zijn ongeveer drie keer zoveel hoofdgerechten besteld dan we leden hebben. Dat wil zeggen dat broers, zussen, ouders, familieleden, buren, collega's, sponsors en sympathisanten ons ook massaal gesteund hebben. Waarvoor onze uitdrukkelijke dank! 

Onze verkoop is uiteraard niet te vergelijken met een gewone Ping Pong Kermis, waar de prijzen hoger liggen, er drank wordt verteerd en er nog meer volk langskomt. Maar door deze takeaway hebben we toch een stuk van de inkomsten kunnen recupereren. Bovendien tonen we weer als club dat we geen los zand zijn. Het nodige cement is duidelijk aanwezig om door de moeilijke periode te komen waarin we nu inzitten! Lid zijn bij TTK Dylan Berlaar betekent dan ook écht deel uitmaken van een club, waar het geheel altijd belangrijker is dan het individu. Nu meer dan ooit. 

Hoe verloopt nu het afhaalmoment op zaterdag en zondag? Hier enkele tips: 

-Alles wordt met de nodige zorg bereid en uitgereikt door een beperkte groep van bestuursleden.

-Draag steeds een mondmasker. Er staat overal handengel klaar. 

-Hou voldoende afstand met uw voorganger, er worden de nodige markeringen aangebracht.

-Kom langs in het afgesproken tijdsslot (zaterdag en zondag tussen 11u en 13u en tussen 16u en 19u).

-Kom binnen langs de hoofdingang van de club en volg het parcours via de eerste speelzaal richting de tweede speelzaal.

-Meld u aan de afhaaltoog aan in speelzaal twee met uw bestelnummer uit de bevestigingsmail of naam.

-Onze gerechten staan allemaal klaar en bijna iedereen heeft op voorhand betaald, we verwachten dus geen lange wachtrijen.

-We verwachten wel dat het begin van elk afhaalmoment het drukste zal zijn. Heb je je bestelling niet meteen nodig, dan kan je beter iets later komen.

-Toch even wachten? Of zin in een aperitief? Onze bar is geopend, met aandacht voor de nodige sociale afstand. Bediening aan tafel. 

-U krijgt een handleiding mee met kooktips voor de mosselen, die in een herbruikbare, stevige plastic doos worden geleverd. Voor de mosselen met look wordt een apart potje lookroom meegegeven om toe te voegen voor het koken. Voor kooktips check ook deze video

-Voor de mensen die videe besteld hebben, hebben we nog een extraatje: we geven er een portie sla en tomaten gratis bij. 

-De wijn zal gekoeld worden meegegeven: klaar om te drinken bij de mosselen.

-! Neem zeker uw plooibox mee voor grotere bestellingen ! 

Hopelijk zien we mekaar volgend jaar terug achter een dampende mosselpot in ons clublokaal voor een gewone Ping Pong Kermis. Maar geniet u er thuis vooral (bijna) even hard van. 

#allesvoordeclub

 

Het bestuur

Forums: