Andere naam voor onze club: lees hier het persbericht dat we vandaag uitstuurden

Onze club verandert bij de start van dit seizoen van naam en daar hebben we een woordje extra uitleg bij gegeven in een persbericht, waarin we ook onze Ping Pong Kermis in de kijker hebben gezet. Lees er hier meer over.  

De leden van de Berlaarse tafeltennisclub TTK Buhlmann Berlaar organiseren in het laatste weekend van augustus de 35e editie van mosseldriedaagse Ping Pong Kermis. De club veranderde in het tussenseizoen ook van naam.

Zeg niet meer TTK Dylan Berlaar tegen de club uit de Alpenroosstraat. Voortaan is het TTK Buhlmann Berlaar. De naamswijziging heeft te maken met de naamswijziging van de hoofdsponsor. De firma Dylan België uit Lint ondersteunt de Berlaarse sportclub al vele jaren als hoofd- en naamsponsor, maar verandert nu zelf van naam.

“We behoren al enkele jaren tot de Buhlmann Group, die de voorbije jaren sterk gegroeid is. Er is nu beslist om de verschillende bedrijven wereldwijd onder die merknaam te groeperen. Vandaar verandert ook de clubnaam naar TTK Buhlmann Berlaar. Dat wil ook zeggen dat alle competitieploegen ook van naam veranderen. We doen daarom dit jaar een extra inspanning zodat er nieuwe truitjes voor alle competitiespelers aangekocht kunnen worden”, zegt CEO Wim Verheyen.

De firma is actief in de sector van buizen, flenzen, afsluiters en fittings in alle staalsoorten, van klein tot erg groot. Buhlmann Group bestaat sinds 1945 en is marktleider in Europa. Het bedrijf is ook actief in de Verenigde Staten en in Azië. “Als firma vinden we het belangrijk om ook lokale sportclubs te ondersteunen en deze tafeltennisclub past daar goed in, met haar sociale rol en veel aandacht voor de jeugd”, aldus Wim Verheyen.

Mosseldriedaagse

De nieuwe clubnaam kan alvast ingeoefend worden op de jaarlijkse mosseldriedaagse Ping Pong Kermis. Die is al toe aan de 35ste editie en loopt op zaterdag 26, zondag 27 en dinsdag 29 augustus, telkens vanaf 17u in het clublokaal. “We serveren onze mosselen met het beroemde ‘recept van de pingpong’. Daarnaast is er ook nog verse videe, croque, huisgemaakte pannenkoeken en Berlaars ijs te verkrijgen. Onze Ping Pong Kermis is het belangrijkste extra-sportieve evenement van het jaar voor onze club, dat zorgt voor inkomsten voor de dagelijkse werking. Onze leden werken allemaal mee om er ook dit jaar voor de 35ste keer een groot succes van te maken. Reserveren voor Ping Pong Kermis is trouwens niet nodig”, zegt voorzitter Werner Van den Broeck van TTK Buhlmann Berlaar.

Over TTK Buhlmann Berlaar

De sportclub is opgericht in 1978 en wordt volledig gerund door vrijwilligers. De club staat in heel Vlaanderen bekend om haar goede jeugdwerking en telt momenteel ruim 150 leden. Die heren, dames en jeugdspelers treden aan in de competitieploegen in nationale, Vlaamse en provinciale competitiereeksen. De A-ploeg promoveerde het afgelopen seizoen van Tweede naar Eerste Nationale, de op één na hoogste reeks van het land. Ook het hoogste damesteam speelt in Eerste Nationale. Het clublokaal ‘Chalet Karel Sappenberghs’, genoemd naar de voormalige voorzitter die in 2012 overleed, bevindt zich aan de Alpenroosstraat 26 in Berlaar-centrum.

Link naar aftermovie PPK 2022: https://fb.watch/msblrp4okC/

Forums: