Ploegen in VTTL: hoe zijn ze aan het seizoen gestart?

Na zeven spelweken is ongeveer een derde van het seizoen afgewerkt. We kijken hoe het met onze ploegen van Buhlmann Berlaar gaat. 

De A-ploeg steeg naar Eerste Nationale, de op één na hoogste reeks van het land. Het was de vraag hoe de aanpassing zou verlopen. Voorlopig is de balans erg positief. De ploeg van kapitein Lauren Enghien staat op de vierde plaats, na vier overwinningen, twee nederlagen en nog een inhaalwedstrijd te goed. Dat hebben ze te danken aan erg homogene prestaties. Ook het damesteam van Buhlmann Berlaar staat ook vierde in Eerste Nationale, met een wedstrijd minder gespeeld. 

De B-ploeg bij de heren moest door blessures soms puzzelen, maar desondanks staat de ploeg in Landelijke op de zesde plaats. De C-ploeg in eerste provinciale heeft al een paar keer nipt verloren en staat voorlopig op de elfde plaats, op twee puntjes van de zevende plaats. De D-ploeg kon helaas nog niet winnen en is voorlopig laatste in tweede provinciale. 

De E-ploeg in derde provinciale staat ergens in het midden (achtste), de F-ploeg in vierde provinciale staat dan weer mooi derde. De G-ploeg in vijfde provinciale tot slot kampeert op een tiende plaats, met perspectief om nog wat op te klimmen. 

 

Forums: