De eerste Super Balder is geleverd

TTK Dylan Berlaar heeft zijn eigen biertje! Om te proeven is het nog wel wachten tot Ping Pong Kermis op zaterdag 28, zondag 29 en dinsdag 31 augustus.

Het bier werd speciaal voor TTK Dylan Berlaar ontworpen. Het werd gebrouwen ter gelegenheid van de promotie van onze A-ploeg naar Superdivisie. Deze superprestatie verdiende een speciaal initiatief. De bakken zijn nu geleverd. Er is één lading van het bier besteld, en daar zal het voor minstens een jaar bij blijven. Zolang de voorraad strekt dus!

Het bier is een verwijzing naar het gelijknamige bier dat tot 1958 door de Berlaarse tapkranen liep. Toen stopte brouwerij 't Hoefijzer op de Berlaarse Markt zijn activiteiten. Het oude logo werd licht aangepast en hergebruikt.

De flesjes zijn momenteel veilig opgeborgen op drie locaties in Berlaar. Ze zullen pas worden bovengehaald op de eerste dag van Ping Pong Kermis op zaterdag 28 augustus. Komende weken vindt nog wel een persconferentie plaats in ons lokaal, waar het bier voor het eerst gedegusteerd zal worden door een speciale gast. Later meer op deze website.

Forums: