Al 10.000 prijzen verloot met tombola, de zoektocht voor 2011 komt op kruissnelheid

Tijdens Ping Pong Kermis (foto) zal er voor het dertiende jaar op rij een tombola worden georganiseerd ten voordele van de jeugdwerking. Er zijn nog véél prijzen nodig.

In de twaalf afgelopen tombolajaren werden in totaal al meer dan 10.000 (!) prijzen verloot. Een duizendtal per jaar, meerbepaald. Dat is een gigantisch aantal, dat enkel bereikt kon worden door de hulp van alle leden. De ene bracht dozen vol prijzen binnen. De andere deed zijn bijdrage met een enkele prijs. Wie wat geeft speelt geen rol: feit is dat als we allemaal samen onze ogen openhouden, we elk jaar weer een mooie tombola bij mekaar kunnen krijgen. De centjes worden goed besteed, want ze worden integraal gebruikt om de jeugdwerking verder uit te bouwen.

Wie iets bruikbaars heeft, kan dat afgeven aan een bestuurslid of in de tomboladoos in de bar leggen. Strikte voorwaarde is wel dat alles nieuw moet zijn. Voor de rest kan het tombolateam alles gebruiken, van groot tot klein, van duur tot goedkoop, van veel tot weinig. We maken er een goede mix van.

Op dit moment zijn er een 300-tal prijzen binnen. Sinds de tomboladoos enkele weken geleden geplaatst is, is dat aantal snel aan het groeien. Als we deze zomermaanden met z'n allen ons best doen, komen we eind augustus hopelijk weer aan duizend prijzen. De kans dat u uw eigen prijs op Ping Pong Kermis terugwint, bestaat dan natuurlijk. Gelukkig is die kans maar één op duizend. En moest het toch gebeuren, dan hebben wij onze eerste prijs voor 2012 al beet...

Alvast bedankt!

Het tombolateam

Forums: