Onze beroemde tombola komt er binnenkort weer aan...

Tijdens Ping Pong Kermis (foto) eind augustus zal er voor het veertiende jaar op rij een tombola worden georganiseerd ten voordele van de jeugdwerking. Er zijn nog véél prijzen nodig.

Al vele duizenden prijzen werden de voorbije jaren verloot. Meerbepaald zo'n duizend per jaar. Een huzarenstukje, dat enkel bereikt kon worden door de inzet van vele leden. De ene bracht dozen vol prijzen binnen. De andere deed zijn bijdrage met één enkele prijs. Wie wat geeft speelt geen rol: feit is dat als we allemaal samen onze ogen openhouden, we elk jaar weer een mooie tombola bij mekaar kunnen krijgen. De centjes worden goed besteed, want ze worden integraal gebruikt om de jeugdwerking verder uit te bouwen.

Strikte voorwaarde is wel dat alles nieuw moet zijn. Voor de rest kan het tombolateam alles gebruiken, van groot tot klein, van duur tot goedkoop, van veel tot weinig. We maken er een goede mix van.

--> Na het einde van het seizoen zal er weer begonnen worden met de inzameling van prijzen met een doos in de bar. Hou nu je ogen al open en probeer wat dingen te verzamelen. Over de inzameling en de inzet daarbij van jeugdleden volgt later meer info.

Alvast bedankt!

Forums: