Voorbereidingen Ping Pong Kermis gaan laatste rechte lijn in

De komende week zullen weer heel wat mensen in de weer zijn om van de 25ste Ping Pong Kermis een succes te maken. De voorbereidingen zijn in volle gang. 

Om het vele volk dat elk jaar naar ons lokaal afzakt op een goede manier te verwelkomen, zijn telkens tal van vrijwilligers in de weer. Enkel de gewone beurtrol van Ping Pong Kermis telt zo'n 250 helpersshiften. Competitiespelende leden en sympathisanten vullen de plaatsjes in. De meesten doen meerdere shiften, sommigen zijn zelfs de volle drie dagen paraat om de handen uit de mouwen te steken. 

Daarnaast gebeuren nog tal van andere dingen. Het is telkens weer een huzarenstukje om alle nodige ingrediënten en hulpmateralen aan te voeren. Het lokaal wordt verder opgefrist. Zo werd de barvloer deze zomer herschilderd. Vrijdag werd een nieuwe vloerbedekking achter de bar aangebracht. Het secretariaat werd omgebouwd en de ontbrekende stukken aan onze voorgevel worden aangevuld nadat de nieuwe lichtreclame niet meer paste in het oude 'gat'. Zaterdag wordt de verlichting nog verder aangepast in de tweede zaal zoals ook in de eerste zaal al eerder gebeurde. 

Dit jaar wordt nog een tandje bijgestoken qua promotie. Er worden zoals elk jaar via De Post duizenden folders verdeeld in Berlaar, Berlaar-Heikant, Kessel, Bevel en Koningshooikt. Daarmee willen we niet alleen de aandacht vestigen op de mosselfeesten, maar ook op het naderende seizoensbegin met weer een Berlaarse ploeg in Superdivisie. Ook de nieuwe start van de jeugdtrainingen wordt uitgebreid belicht in de hoop om zoals vorige jaren weer een grote nieuwe lichting te mogen ontvangen. 

Daarnaast zal er op de Markt naast de Wortelpoel een bijzondere stand geplaatst worden om promotie te maken. Er is al een parkeerverbod ingesteld zodat we voldoende plaats hebben... Meer info krijgt u zaterdag... 

Zaterdag worden ook de tombolaprijzen die al binnen zijn gekomen verwerkt. Elke prijs wordt genummerd en er wordt een lijst samengesteld om eenvoudig de duizend prijzen terug te kunnen vinden op de prijzentafel. Wie nog prijzen kan bemachtigen, kan dat na zaterdag nog steeds, maar liefst ontvangen wij die zo snel mogelijk. 

Na 25 jaar mogen we zeggen dat Ping Pong Kermis een echt monument is geworden in Berlaar. Aan allen die daar mee aan gewerkt hebben, een welgemeende dankuwel. En we vliegen er komende week weer in om die traditie verder te zetten! Onze Chalet Karel Sappenberghs zal snel weer vol hangen met mosseldampen!

Flyer Ping Pong Kermis

Forums: