Vincent Van Hoven beste op Vlaamse jeugdkampioenschappen

De Vlaamse Jeugdkampioenschappen werden gespeeld met verschillende Berlaarse spelers. Vincent Van Hoven slaagde erin iedereen in zijn reeks te verslaan. 

Aan de kampioenschappen mogen enkel twee geselecteerde spelers per provincie meedoen. Een uitgebreide Berlaarse delegatie kwam aan de start. De provincie Antwerpen kon in de totaalstand uiteindelijk haar titel niet verlengen. Die eer was weggelegd voor West-Vlaanderen. 

Op individueel vlak was er wel positief nieuws te rapen. Bij de jongens juniors was Vincent Van Hoven de beste. Met een B2 en enkele B4'en in de reeks werd het hem nochtans niet makkelijk gemaakt. Anthony Deceuninck (B2) onder andere werd verslagen. Livia Hoeben eindigde dan weer knap tweede in de meisjesreeks van de juniors. Ze klopte als B6 onder andere knap Delfien Marijsse (B2).

Ook andere Berlaarse spelers gaven alles om te schitteren tussen de beste Vlamingen uit hun leeftijdscategorie. Zo eindigde Brent De Groof derde bij de pre-miniemen. Cedric Schoofs en Lenn Lembregts eindigden vijfde en tiende bij de jongens cadetten. Merel Gielis eindigde tiende bij de meisjes pre-miniemen. Alessa Lembregts werd in dezelfde reeks zevende. 

Forums: