Vincent Van Hoven wist na blessure degradatie uit met groepswinst

Op de derde en laatste fase van het nationaal jeugdcriterium kwamen weer een aantal jeugdspelers van TTK Dylan Berlaar in actie.

In afdeling drie A kwam Vincent Van Hoven (B2) in actie. Door een blessure in december kon hij niet deelnemen aan de tweede fase en was zo in de derde afdeling terecht gekomen. Vincent stoomde door naar poulewinst zonder setverlies in zijn zeven wedstrijden. Vincent heeft mooie pingpong laten zien en liet duidelijk zien dat dit niet echt zijn reeks was.

Brent De Groof (E4) kwam in actie in afdeling 7 in de preminiemen 1 reeks. Brent is de laatste weken goed in vorm en kon dit zondag weer etaleren. Brent won vijf wedstrijden en verloor er twee. Hij won tegen drie E4’en en kon twee performances doen tegen een hoger klassement. Door een gelijke stand in gewonnen wedstrijden eindigde hij op een vierde plaats.

Eén reeks lager speelde Willem Van Hoey (E6) als laagstgeklasseerde in zijn poule. Hij won tegen drie E4’en en legde bij momenten ook al de andere spelers het vuur aan de schenen. Ondanks zijn drie overwinningen eindigde Willem zevende in de poule door het tellen van de onderlinge setstanden.

Bij de dames kwam er één Berlaardame in actie. Livia Hoeben (B6) streed in derde afdeling. Livia had een zeer wisselvallige dag. Tegen enkele lager geklasseerde spelers was ze duidelijk beter en won ze ook gemakkelijk. Tegen de gelijkwaardige speelsters liet ze zien wat ze in haar mars had, maar kon het geen hele match volhouden. Livia stuurde de groepswinnares, B4, naar huis met mooie pingpong te etaleren.

Proficiat aan alle spelers voor de mooie uitslagen. Ook bedankt aan de ouders en de coaches die er telkens weer tijd en moeite insteken om de spelers zo optimaal mogelijk te begeleiden.

door Diederik Peere

Forums: