Duizenden flyers Ping Pong Kermis vallen in de bus

Dinsdag worden de flyers van Ping Pong Kermis bedeeld. In Berlaar en enkele omliggende gemeenten krijgt iedereen een exemplaar in de bus.Op die manier herinneren we duizenden mensen aan onze Ping Pong Kermis. Op de achterkant staat ook informatie over jeugdtrainingen en trainingen voor recreanten. Zo maken we ook onze clubwerking wat meer bekend in de wijde omgeving. We bedanken ook onze sponsors Garage De Groof uit Berlaar en Henri Pierre Quality Jobs (Ramen en Deuren) uit Kontich voor de sponsoring op de flyers.


Sinds maandagnamiddag staat er ook een grote lichtreclame op de Markt van Berlaar (naast 't Fritureke) om reclame te maken voor Ping Pong Kermis. Dit gebeurt dan weer in samenwerking met Kia Vandecruys uit Kessel. In het echt zijn de strepen op het scherm trouwens niet zichtbaar ;-)Tegelijk zijn er houten reclameborden opgehangen door de gemeente op verschillende pleinen en drukke punten in de hele gemeente.


Conclusie: het is dus eigenlijk officieel onmogelijk om niet te weten dat het op zaterdag 23, zondag 24 en dinsdag 26 augustus 2014 (telkens vanaf 17u) Ping Pong Kermis is in onze club. Laat de mosselen maar komen!

Forums: