PPK14: Bedankt, u was weer geweldig!

De 26ste Ping Pong Kermis was weer een schot in de roos. Nooit werden er zoveel mosselen verkocht als dit jaar. Het was drie dagen gezellig druk. Wij willen dan ook iedereen bedanken die de voorbije dagen langs is geweest om onze club te steunen.



Dit alles was nooit mogelijk geweest zonder de talloze vrijwilligers van onze club. We zijn heel fier dat we een evenement als Ping Pong Kermis anno 2014 nog kunnen organiseren met de steun van iedereen. De leden van TTK Dylan Berlaar hebben weer getoond dat als ze samen aan iets werken, alles mogelijk is. Bedankt, u was weer geweldig!


Het doet ons enorm deugd te merken dat zoveel mensen van Berlaar en omgeving onze mosselen kunnen smaken en elk jaar opnieuw ons komen steunen. Bedankt, u was weer geweldig! We doen er elk jaar alles aan om met vrijwilligers u zo goed mogelijk te verwennen. Afgaande op de vele positieve reacties zijn we daar ondanks de grote drukte weer in geslaagd.


Een bijzonder woordje van dank aan diegenen die er nog een schepje bovenop hebben gedaan en vaak in alle stilte nog extra hebben bijgesprongen op momenten dat het nodig was. Wees er zeker van dat jullie inspanning geapprecieerd worden! Bedankt, u was weer geweldig!


Woensdag wordt ons lokaal opgepoetst door de opruimploeg. Vanaf donderdag kan er weer gepingpond worden.

Forums: