Nog maar paar plaatsjes vrij voor Memorial Karel Sappenberghs

Op 1 november wordt de Memorial Karel Sappenberghs voor de derde keer georganiseerd ter nagedachtenis van onze twee jaar geleden overleden voorzitter. Er is dus weer een dubbeltornooi met voorgift. Dit wil zeggen dat lager of niet geklasseerde dubbels, punten voorsprong krijgen op hoger geklasseerde dubbels. Op de dag van dit bericht, 9 oktober, zijn er nog maar vier plaatsen vrij.
Je mag vrij kiezen wie je dubbelpartner voor die avond wordt. Ook een partner van een andere club is zeker mogelijk. Deze speler kan aangesloten zijn via vttl, sporta of niet aangesloten, iedereen is welkom. Er zijn naturaprijzen, voorzien door PingPongMania, voor de primussen van deze avond. Maar natuurlijk is er voor elk dubbelpaar een troostprijs voorzien. 


De inschrijvingsprijs is op een democratische 12 euro per dubbel gehouden. Voor 6 euro per persoon heb je dus een hele avond, en eventueel nog verder in de nacht, plezier. Zoals vorig jaar zullen we ook diverse hapjes verzorgen.


Kortom, iedereen is welkom!  Voor elk is er wat wils: absolute sport & complete ontspanning (aan de tafel of de bar). Onze leuze: Hoe meer leuke mensen, hoe meer vreugde!
Datum: zaterdag 1 november 2014
Place to be: Chalet Karel Sappenberghs, Alpenroosstraat 26, 2590 Berlaar
Start tornooi: 20u00.
Einde: Afhankelijk van het aantal inschrijvingen.


Hoe inschrijven: Gelieve te bevestigen voor 29 oktober 2014 bij Diederik. Ook te bereiken via email: diederik_1986@hotmail.com.


 


Forums: