Dylan Berlaar B pakt eerste punt van het seizoen

Alle heren-, en damesploegen hadden dit seizoen al minstens één keer gelijkgespeeld of gewonnen, behalve de B-ploeg. Na acht weken zwoegen was de beste uitslag 6-10 in het voordeel van hun tegenstanders. Tot week 9!<--break->http://ttkberlaar.be/sites/all/modules/wysiwyg/plugins/break/images/spac...">In week 9 vond de B-ploeg hun ideale opstelling tegen Smash Dolfijn A. Berlaar B trad aan met Tom Faes (B2), Ben Verbeke (B4), Pieter van Schil (B6) en Yordi Torfs (B6). Dolfijn A, zevende in de algemene rangschikking, zette daar een homogene ploeg tegenover met B4, B4, B6, B6.
 
De wedstrijd ging de hele avond gelijk op. van 0-0, 1-1, 2-2, 3-3. Ben en Tom wonnen op dat moment allebei hun match en kwam de ploeg zo 5-3 voor. Tot op dat moment waren er drie belles gespeeld en zowel Pieter, Yordi en Tom trokken het laken in de laatste set naar zich toe met respectievelijk 11-9, 11-9 en 11-8. Bij 6-4 ging het echter mis, zowel Ben als Tom verloren tegelijkertijd en dit zorgde terug voor een tijdelijk gelijkspel. Nadien bleef de stand gelijk en werd de 8-8 eindstand vastgelegd. Tom Faes was de primus van de thuisploeg met drie winstmatchen.
 
Matchverdeling:
Tom Faes 3, Ben Verbeke 1, Pieter van Schil 2, Yordi Torfs 2
 
Achteraf werd de 8-8 gevierd met pizza en bier alsof het een overwinning was ;). De ploeg is nu ongetwijfeld gelanceerd voor nog meer punten.


door Diederik Peere

Forums: