STRAFFE PRESTATIE: Mathias VDB wint 39 op 39 wedstrijden!

In onze I-ploeg is Mathias Van den Bosch aan een bijzonder straffe reeks bezig. In de 39 wedstrijden die hij dit seizoen speelde, verloor hij nog geen enkele keer. Mathias lijkt onklopbaar in zesde provinciale!

Mathias speelde in zijn jonge jaren ook al tafeltennis bij TTK Berlaar. Hij stopte even na het seizoen 2010-2011, toen hij E2 was. Maar sinds de zomer van 2014 is Mathias terug beginnen trainen. Hij wou terug competitie spelen en startte zo als E4 in de I-ploeg. Deze ploeg speelt in zesde provinciale met onder andere Joël, Petra, Marc Hans, Danny en Ticho.

Zijn terugkeer in het Berlaar-plunje gaat allesbehalve onopgemerkt voorbij. Mathias heeft in deze afdeling ondertussen een reeks neergezet van 39 gewonnen wedstrijden. Niemand van Berlaar kan deze statistieken voorleggen dit seizoen. Daarom mag deze reeks in de kijker gezet worden.
 
Mathias: "Ik speelde vroeger ook al heel graag tafeltennis. Ik kwam veel trainen en speelde veel tornooien mee. Ik moest jammer genoeg stoppen omdat dit te moeilijk werd om te combineren met het school. Ook verhuisde ik naar Schelle, deze afstand was te groot om elke keer gebracht te moeten worden. Daar heb ik geen andere club gezocht om verder te tafeltennissen. Ik miste het pingpongen wel, ondertussen had ik ook mijn rijbewijs en werd het wat rustiger met school, dus begon het pingponggevoel terug te kriebelen. Ik ben zonder veel ambitie terug begonnen, ik wou het rustig aan doen. Elke vrijdagavond komen trainen en dan in zesde provinciale terug met de competitie beginnen. Maar het gaat dus wel goed."

"Ik speel nu ook samen met mijn vader Danny, dit is heel plezant. Ik probeer hem te coachen en af en toe luistert hij wel. Ondertussen loopt alles goed, we hebben een toffe en leuke ploeg en we staan derde in de rangschikking. We staan achter AFP Antwerpen en Nodo, maar we hebben een match minder gespeeld en we moeten nog tegen deze twee ploegen. Kampioen worden zit er zeker nog in als iedereen in vorm blijft. Mijn doel voor dit seizoen is nog goed presteren met de ploeg, goed te trainen en E0 worden."

Leeftijd: 20 jaar
Woonplaats: Schelle
Student en weekendwerk bij Colruyt
Droomjob: alles staat nog open

Forums: