Nieuwe jeugdspelers hele zomer welkom op woensdagnamiddag

Jongens en meisjes vanaf zes jaar die graag eens proeven van tafeltennis in Berlaar, kunnen de hele zomer gratis een jeugdtraining komen meedoen.

TTK Berlaar staat in heel Vlaanderen bekend voor zijn uitstekende jeugdopleiding. Onze opleiding heeft al verschillende toppers afgeleverd. Maar eigenlijk is het vooral onze bedoeling om tafeltennissers voor het leven te vormen, van welk niveau dan ook.

Wie graag eens wil proberen, kan elke woensdagnamiddag om 13.30u langskomen. Je krijgt een palletje van de club ter beschikking. Onze jeugdtrainers geven je wat meer uitleg en leren je een uurtje lang de beginselen van de sport. 

Als je wil mag je ook de weken erna nog komen 'proberen' Na enkele proeftrainingen kan je dan beslissen of je de trainingen wil blijven volgen en lid wil worden.

Onze club heeft verschillende jeugdploegen in competitie. Na één à drie jaar kunnen de meeste jeugdleden naargelang niveau, leeftijd en trainingsvooruitgang in een competitieploeg ingepast worden met spelers van ongeveer hetzelfde niveau. De wedstrijden worden op zaterdagvoormiddag betwist.

Nog vragen? Werner Van den Broeck: 0474-48.58.03.

Ons lokaal bevindt zich in de Alpenroosstraat (straat bibliotheek) in het centrum van Berlaar. 

Forums: