TTK 40: De ultieme terugblik met foto's, filmpjes en tekst van ons veertigjarig bestaan!

We blikken nog één keer terug op ons fantastisch feest voor het veertigjarig bestaan met foto's, filmpjes en tekst. Van het bezoek van de Roemeense delegatie, langs de demonstratiematchen, de huldigingen op het officiële gedeelte, de speeches, het walking dinner, het optreden van Voice Male en de afterparty. Herbeleef deze onvergetelijke viering in tien minuten opnieuw!

De viering van ons veertigjarig bestaan begon eigenlijk al op woensdag, toen de Roemeense delegatie aankwam uit Iasi. Met een receptie in ons clublokaal en een etentje in De Poemp werden ze welkom geheten. 

Donderdag ging de hele groep een dagje naar Antwerpen. 

Vrijdag werd Lier bezocht met de Roemenen. 'S Avonds was er nog een vriendenwedstrijd tegen een Berlaarse afvaardiging. Berlaar won na telling van het aantal gewonnen sets de vriendenwedstrijd en mocht de wisselbeker houden. 

Zaterdag was het dan de grote dag, met de viering van ons veertigjarig bestaan. Eerst waren enkele kleuters van ons project kleuterpingpong aan de beurt om hun kunnen te tonen. 

Daarna waren Siebe de Winter en Lauren Enghien aan de beurt om hun kunnen te tonen in een demonstratiematch. 

Toppers Lauren Enghien en Vincent Van Hoven deden er daarna nog een schepje bovenop met een vriendenwedstrijd. 

Dan was het de beurt aan onze voorzitter Werner Van den Broeck om een knappe openingsspeech te houden. "Ik ben dankbaar aan al diegenen die in het verleden het pad geëffend hebben voor dit succesverhaal, zowel mijn drie voorgangers Leo, Walter en Karel als alle vroegere bestuursleden, maar ook iedereen die vroeger lid is geweest. Hoe klein je bijdrage ook is geweest, ze is het waard geweest", zei hij onder andere. LEES DE SPEECH HIER OPNIEUW

De clubkampioenen, de winnaar van de fotozoektocht en de leden die al veertig jaar lid zijn werden dan gehuldigd. We zijn heel fier op mannen als Werner en Dirk Van den Broeck, Ivan Nijs, Wilfried Geens en Walter Luyten, die er vanaf het eerste uur bij waren!

Daarna werd de wisselbeker symbolisch door Bogdan Axinte officieel overhandigd aan Stanny Britting. 

Ondertussen werden er duchtig geproefd van onze Super Balder, het clubbier dat voor dit jubileum gebrouwen werd

Daarna werden de spelers gehuldigd met de grootste staat van dienst in de nationale reeksen. Werner Van den Broeck speelde er al de meeste wedstrijden voor onze club, gevolgd door Willy Dockx en Pieter Van Schil. 

Ondertussen speelden op een groot scherm doorlopend filmpjes van onze spelende leden en andere hoogtepunten en van de spectaculaire trickshots die door onze jeugd waren gemaakt voor deze viering. 

Dan nam burgemeester Walter Horemans het woord. "Deze vereniging is meer dan de optelsom van losse personen", klonk het onder andere. LEES DE SPEECH HIER OPNIEUW

Toen presentator Luc Enghien daarna voorzichtig polste of hij ook een balletje wilde kloppen tegen iemand van onze A-ploeg, volgde een moedig 'ja'. En dat ging niet eens zo slecht ;-).

Na het uitgebreide walking dinner was het de beurt aan Voice Male voor een spetterend optreden. Onze clubchalet is geen Sportpaleis, maar de sfeer zat er wel goed in!

Gelegenheidsdeejay Rino Reusens sloot daarna af met een spetterende afterparty tot in de vroege uurtjes. 

Hopelijk hebben jullie met evenveel plezier teruggeblikt als wij. Nogmaals dank aan alle leden, vrijwilligers, genodigden en sympathisanten die van deze dag iets heel moois maakten! 

We hebben een nieuwe versie van onze clubgeschiedenis gemaakt. LEES DE GESCHIEDENIS HIER

Bekijk ook de volledige-foto-albums: 

 

Forums: